Avís – Furt dispositius electrònics de la nostra organització.

Apreciats treballadors/es, associats/des,

Us comuniquem que el dia 9 de juliol del 2022 vam patir el furt d’un dels dispositius electrònics de la nostra organització. Immediatament, vam actuar a l’efecte, d’acord amb el que s’estableix en l’article 33 del Reglament General de Protecció de Dades i a la Llei Orgànica 3/2018 de Protecció de Dades Personals i Garantia dels drets digitals, seguint el procediment de notificació de violacions de seguretat establert.

Donada la situació, des de la Mancomunitat ens prenem molt seriosament la seva privacitat i per això hem adoptat el conjunt de mesures de seguretat que tenim al nostre abast i minimitzar els possibles danys que eventualment li puguin causar. Entre elles, en destaquem les tècniques per bloquejar el dispositiu i la donada de baixa de la dual SIM. Les mesures adoptades fan poc probables l’accés.

Així mateix, amb l’objectiu de complir amb el principi de transparència hem comunicat la violació de seguretat a l’Autoritat Catalana de Protecció de dades, en data 11 de juliol del 2022 i hem redactat un informe intern, en el qual es detalla el procés de gestió de violació de seguretat.

Si desitja obtenir més informació sobre la gestió d’aquest incident, pot contactar amb nosaltres a través: amsp@amsp.cat o posant-se en contacte amb el nostre Delegat de Protecció de Dades:dpd@consorci.org

Deixa un comentari