Catàleg de serveis

Presentació aMSP

Associació Mancomunitat Sanitària de Prevenció (aMSP) és un servei de prevenció de riscos laborals mancomunat que presta els serveis de seguretat, higiene, ergonomia i psicosociologia aplicada i vigilància de la salut en l’àmbit sanitari i sociosanitari, arreu de Catalunya

L’objecte d’aquesta associació és la prestació dels serveis de prevenció de riscos laborals que regulen la Llei 31/1995, de 8 de novembre, i demés normativa reglamentària que la desenvolupa, en la modalitat de Servei de Prevenció Propi Mancomunat.

 

Consta d’una Unitat Central ubicada a la ciutat de Barcelona i una xarxa d’entitats associades, distribuïdes pel territori amb unitats de prevenció lligades a través d’un sistema de direcció funcional.

 

Catàleg de Serveis

Ens plau presentar-vos el catàleg de serveis que la l’associació aMSP pot oferir als seus associats actualment.
 
En aquest document s’inclouen tots els serveis tècnics i mèdics, separats per especialitats preventives, que es consideren necessaris per complir amb els plans de prevenció segons l’itinerari que cada organització hagi decidit.
Les activitats que contenen estan dividides en dos apartats.

 

  • Periòdiques, majoritàriament visibles en les planificacions anuals, programable en un període concret
  • Esporàdiques, amb planificació ocasional.

 

  

 

         Catàleg Gestió PRL Ergonomía i Confort Psicosociología Seguretat i Equips de Treball Higiene Industrial Medicina del Treball Formació Plans d’autoprotecció i resposta a emergències Auditories               
 
 

 

Agenda
Febrer 2023
« »
Febrer
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Totes les activitats

 

 

 
Eines personals